کشور سوریه

کشور عراق

با گذشت بیش از هشت سال از آغاز بحران سوریه، اهمیت فرآیندهای سیاسی و اقتصادی در این کشور افزایش یافته است. یکی از مهم‌ترین مسائل پیش‌رو، بازسازی ویرانی‌های ناشی از جنگ داخلی‌ست. بر اساس برخی آمارها، بازسازی سوریه حدود ۴۰۰ میلیارد دلار سرمایه ‌گذاری نیاز دارد در این چارچوب نقش مؤلفه‌‌های خارجی در آینده سوریه اثرگذاری برجسته‌ای خواهد داشت. از همین روی بازار سوریه به یکی ازبازارهای برجسته شرکتهای ایرانی جهت صادرات تعریف گردیده است . مناطق آزاد شامل : لاذقیه،آزاد حلب ،عدرا،بندر طرطوس،آزاد دمشق ،منطقه آزاد فرودگاه دمشق می باشد.

مهمترین منابع اقتصادی کشور سوریه در سه حوزه ذیل می باشد:

صنعت کشاورزی:

شرایط جوی و آب و هوای نسبتا مناسب و نیروی کار ارزان یکی از بزرگترین مزیت های نسبی صنعت  کشاورزى سوریه می باشد و سرمایه گذارى در صنایع تبدیلى و استفاده از سرمایه گذارى هاى خارجى در این بخش صادرات محصولات کشاورزى به سایر کشورها چشم انداز روشنى را دارا می باشد. خاطر نشان می شود که سوریه یکى از عمده ترین تولیدکنندگان روغن زیتون در جهان مى باشد

منابع طبیعی : استخراج نفت و گاز

تحریم‌های متعدد خارجی بر وزارت نفت  سوریه و ممانعت از صادرات نفت سوریه، تاثیر مخرب فراوانی بر فرآیند استخراج و اکتشاف نفت این کشور داشته است و تأمین نفت مورد نیاز پالایشگاه‌های “حمص و بانیاس” بسیار دشوار شده که خود نیز منجر به کمبود مشتقات نفتی در فصل زمستان گردیده است تا آنجا که هیزم و چوب و درختان در برخی مناطق از کشور تنها وسیله گرمایش مردم بود .

سوریه  در سال 2015 طبق موافقتنامه همکاری‌های مشترک اقتصادی، تعداد زیادی قرارداد با جمهوری اسلامی ایران امضا نموده که شامل اکتشاف منابع زمینی نفت و گاز و احداث کارخانه‌های پتروشیمی است. همچنین این کشور قراردادهایی با چین و ونزوئلا در خصوص احداث مجتمع های تولید مواد پتروشیمی امضا نموده است و امید است بستر توسعه صادرات نفتی برای این کشور در سالهای آتی میسر گردد.

صنعت تولید :نساجی – مواد شیمیایی

بزرگ‌ترین شهرک صنعتی سوریه «شهرک شیخ نجار» در حاشیه شهر حلب است. عمده‌ترین بخش‌های صنعت نساجی سوریه در این منطقه قرار دارد. کشور سوریه در محصول پنبه به خودکفایی رسیده است و جزء کشورهای صادر کننده می باشد.بنابراین نساجی از صنایع مهم سوریه است. بخشی از کارخانجات نساجی سوریه در حاشیه حلب به اشغال معارضین درآمده است، اما پس از آزادسازی از کارخانه‌ها خبری نیست. در تحلیل مسئله گفته می‌شود سوریه در نساجی رقیب جدی ترکیه بود که پس از جنگ احتمالاً تجهیزات کارخانجات به ترکیه منتقل شده باشد. از نکات جالب و افتخارآمیز صنعت سوریه، پوشاک است. ۸۰ درصد پوشاک مردم سوریه تولید داخلی است و این برای یک کشور جهان سوم در دنیای مدرن آورده مهمی است.

شرایط ثبت برند در سوریه​

شرایط ثبت شرکت در سوریه

شرایط ثبت شعبه در سوریه

مشاوره

جهت دریافت مشاوره حقوقی با همکاران ما در تماس باشید

09305790705